HTML

mattember

Sziasztok! Nos, hol is kezdjem, hosszas tanakodás után arra jutottam, hogy belevetem magam az aktív blogolás mély tengerébe, első sorban a készülő interjúim és képregény stripjeim közzé tételének fogok hódolni! Új munkaköröm a Chris Giarusso féle Mini Marvel magyar fordítása.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Frissen

Címkék

Sam and Max Season I. - Episode I.

mattember 2009.05.02. 20:07

Újra játszom PC-n. Hogy mi ennek a kiváltó oka a Fallout 3-on kívül? Hát egy nagyszerű, humoros, fondorlatos, animációs filmszerű játék a Sam and Max! A játék epizódokra van osztva, amiből eddig az elsőt teljesítettem, saját kútfőből, egy délutánt végigszerencsétlenkedve, de végül én kerültem ki győztesen. Az első évadban a Culture Brandy (Kultusz Brandy) nevű megszállottat kellett leleplezni, az animált detektívsztoriban, ami nem is volt olyan könnyű. A bodorhajú pszichopata egy ingyenes videókazettával terjesztette hipnózisát, ami elsősorban a szódásokat fertőzte, mint például Pápaszem, a graffitis. De már az első epizódban is része lehettünk autós üldözésnek, ami meglepően jóll volt megoldva, jól volt kivitelezve. Sőt még egy pszichokezelésen is átestünk a tetováló pszichológus Sybil kezei alatt. Nem mellesleg a játék fárasztó, és igen nehéz kalandokat éltet át a játékossal. Az biztos, hogy nem való logikátlan tömeggyilkos FPS fanatikusoknak a kezébe, de szerintem mindenki jól szórakozik majd vele. Az első évad hat epizódot foglal magába, és ha mind a hat ilyen színvonalú lesz mint ez, akkor le a kalappal Sam nyomozónk és hűséges dilibogyónk, Max előtt!

PRO: Gondolkodásra, logikázásra kézetető, hangulatos grafikai megjelenésű játékepizód, minden széppel, jóval telepakolva.

KONTRA: Maxet nem vehetjük irányításunk alá, ez állítólag az egész évadra vonatkozik, valamint félek, hogy nem minden epizód lesz ilyen telített!

95%

Címkék: beszámoló szabadidő kocka

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mattember.blog.hu/api/trackback/id/tr301099305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arby 2009.05.04. 20:38:20

"Brandy" Az egy alkoholos ital.

"igen nehéz kalandokat éltet át a játékossal" Ugyan már kérlek... Ez sehol sincs a nagy klasszikusokhoz képest nehézség terén.

mattember 2009.05.05. 14:12:59

És ki viszonyított most a klasszikusokhoz?
süti beállítások módosítása